Verhuur van de yogaverdieping

Samenwerken met gelijkgestemden en zo mensen met elkaar verbinden. Daar staat Marieke Poos van Yoga in Aandacht en Eenvoud voor open.

Ben jij op zoek naar een bijzondere en sfeervolle locatie in hartje Doesburg bijvoorbeeld voor je lessen in qigong, tai chi of coaching? Of bij mindfulness, trainingen en cursussen rond persoonlijke ontwikkeling, familieopstellingen, bewustwording of voor het geven van massage? Denk dan eens aan de yogaverdieping in het Arsenaal in Doesburg.

Buiten het eigen lesprogramma stelt Yoga in Aandacht en Eenvoud de ruimtes op haar yogaverdieping beschikbaar voor verhuur. Zowel voor privé als zakelijke bijeenkomsten zijn er mogelijkheden.

Twee ruimtes
De yogaverdieping bevindt zich op de bovenste etage van het monumentale Arsenaal. Het gebouw is een circa 700 jaar oud en heeft in het verleden onder meer dienst gedaan als klooster. Tegenwoordig heeft het prachtige en sfeervolle gebouw de status van monument.

Voor de verhuur van de yogaverdieping zijn er twee ruime studio’s beschikbaar. Deze zijn samen of afzonderlijk af te huren. Deze studio’s bestaan uit:

Studio 1
  • Oppervlak: 70m2
  • Yogamatten, yogakussens, dekentjes en stoelen zijn aanwezig. Gebruik van deze materialen, in overleg.
Studio 2
  • Oppervlak: 40m2
  • Massagetafel en vergadertafel met stoelen aanwezig.
  • Yogamatten, yogakussens, dekentjes en stoelen zijn aanwezig. Gebruik van deze materialen, in overleg.
Daarnaast kun je gebruik maken van een kitchenette, een kleine zithoek, een kleedkamer en de toiletten.
 
Contact
Ben je enthousiast geraakt en wil je meer weten over de verhuurmogelijkheden? Neem dan contact op. Marieke denkt graag met je mee over de mogelijkheden die de yogaverdieping te bieden heeft voor jouw activiteit.

Mail naar Marieke voor meer informatie.

Parkeergelegenheid
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op loopafstand. Kijk hier voor de mogelijkheden.