Zomer Retraîte

 

Aandacht voor jezelf. Een lichte retraite als je behoefte hebt aan wat ruimte, rust of tijd voor jezelf.

Misschien heb je iets dat je uit wilt werken. Tijdens dit weekend neem je afstand van de drukte van alledag en geef je aandacht aan dat wat voor jou belangrijk is. Yoga, meditatie, schrijven en wandelen nodigen je hierbij uit in een milde, open aandacht aanwezig te zijn bij wat er is.

Klik hier om de flyer van deze Zomer Retraîte 2016 te downloaden.

 

Extra (na) zomer weekend 23, 24 en 25 september!

Even los van de drukte van alle dag tijdens een weekend voor jezelf. Met zachte yoga, meditatie, wandelen & schrijven in de bosrijke omgeving van het landgoed Slangenburg.

Het a.s. zomerweekend eind juli was al snel volgeboekt. Op verzoek heb ik gezocht naar de mogelijkheden voor een tweede weekend. En dit is gelukt! Een (na) zomer weekend dat net valt op de overgang naar de herfst. Een mooi moment om de zomer achter ons te laten en ons te bezinnen op de stille momenten van de herfst.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Aanmeldingen worden in behandeling genomen op volgorde van binnenkomst.

Je bent van harte welkom!

AANMELDING

Voor aanmelding stuur een bericht naar info@yoga-aandacht-eenvoud.nl. Bellen kan ook met Marieke 06 461 05 185

Weekend 29 – 31 juli 2016

De Zomer Retraîte wordt verzorgd van vrijdag 29 tot zondag 31 juli 2016. Je bent op vrijdag van harte welkom vanaf een uur of vier en we sluiten zondag de week ook rond de klok van vier uur.

Programma

We beginnen de dag met een stiltemeditatie. Later op de ochtend wordt er een yogales gegeven. In de middag is er een moment waarop we bij elkaar komen voor schrijven of wandelen. In de avond sluiten we de dag af met ontspanningsoefening dan wel een meditatie. Om 8:30uur ontbijten we, rond 13:00uur wordt een vegetarische warme maaltijd geserveerd en rond 18.30 uur eten we een broodmaaltijd. De afwas wordt gezamenlijk gedaan.

Het programma is ten alle tijden facultatief. Je kiest waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Verzorgd door

Deze retraite wordt verzorgd door Marieke Poos.

Stiltecentrum Sint Willibrords Abdij

Je verblijft dit weekend in de bosrijke omgeving van het landgoed Slangenburg. Je kunt er genieten van de rust, ruimte natuur en stilte. Bij het stiltecentrum is een tuin met oude bomen en een binnenplaats.
Je logeert in een eenpersoonskamer met eigen douche en toilet in het stiltecentrum van de Sint Willibrords Abdij in Doetinchem. In het centrum vind je verschillende ontmoetings- en meditatieruimten. In het stiltecentrum zijn geen prikkels van radio, tv of internet.

Klink hier voor meer informatie over Sint Willibrords Abdij.

Stiltecentrum Sint Willibrords Abdij – Abdijlaan 1 – 7004 JL –  Doetinchem
www.kasteelslangenburg.nl

 

Last Modified on 27 juni 2016
Retraîtes