Lente Retraîte

 

Deze retraite week staat in het teken van de lente; de tijd van nieuw leven, bloei, groei en nieuwe energie.

Deze retraite biedt je de gelegenheid de rust en helderheid in jezelf op te zoeken, maar ook te ontdekken wat er in jou leeft wat tot bloei mag komen, wat mag groeien en waar jij energie van krijgt. Zoals de natuur in beweging is en voortdurend verandert, blijf je zelf ook in beweging. Verwondering over dat wat je tegenkomt en vertrouwen in jezelf zijn kernwoorden in deze week. Yoga, meditatie, schrijven en wandelen nodigen je uit in een milde, open aandacht aanwezig te zijn bij wat er is.

Klik hier om de flyer van deze Lente Retraîte 2016 te downloaden.

Week 8 – 14 mei 2016 

De Lente Retraîte wordt verzorgd van zondag 8 tot zaterdag 14 mei 2016. Je bent zondag van harte welkom vanaf een uur of vier en we sluiten zaterdag de week af zo rond de klok van elf uur.

Programma

Meditatie op vaste momenten en toegankelijke yoga vormen de basis van het dagprogramma. De nadruk ligt op het bewustwording van lichaam en geest. We bieden toegankelijke schrijfopdrachten aan die uitnodigen te verdiepen in thema’s die voor jou spelen. Naast het dagprogramma is er genoeg tijd om te doen waar je zin in hebt. Op woensdag is er de mogelijkheid van de sauna te genieten en je kunt je opgeven voor een zachte massage (niet ingegrepen).

Kosten

Verblijfskosten voor de retraite zijn € 575,- op basis van een eigen kamer met gedeeld sanitair, inclusief maaltijden en programma. Het is ook mogelijk van een appartement gebruik te maken met eigen sanitair. Deze zijn echter beperkt beschikbaar. De prijs bedraagt dan € 650,- Mochten de kosten te hoog voor je zijn, neem gerust contact met ons op, dan kijken we of we daarin iets voor je kunnen betekenen. Voor gasten die in een jaar een tweede of meerdere retraites boeken geldt een korting van 10%.

Verzorgd door

Deze retraite wordt verzorgd door Marieke Poos en Lotte Peters.

Ferme de la Rochelle

Klink hier voor meer informatie over ferme de la Rochelle

Ferme de la Rochelle – 52400 Serqueux – France
www.fermedelarochelle.fr

Last Modified on 9 april 2016
Retraîtes