Herfst Retraîte

 

Deze retraite week staat in het teken van de herfst; de tijd van verstilling.

Deze retraite in de herfst nodigen we je uit met de natuur mee te bewegen, te verstillen en zo tot rust, inzicht en stilte te komen. Een warme week in de herfst, helemaal voor jezelf!

Klik hier om de flyer van deze Herfstretraite oktober 2016 te downloaden.

Week 42, 16 – 22 oktober 2016 

De Herfst Retraîte wordt verzorgd van zondag 16 tot zaterdag 22 oktober 2016. Je bent maandag van harte welkom vanaf een uur of vier en we sluiten zondag de week af zo rond de klok van elf uur.

Programma

Yoga & ademoefeningen, en meditatie in de ochtend zijn vast onderdeel van het programma. Daarnaast zullen er momenten van (begeleide) ontspanning en zelfreflectie zijn. Stilte en klank, als object van aandacht, vormen de inspiratie van deze week. Naast het programma is er genoeg tijd om te doen en laten waar je behoefte aan hebt.

Kosten

Verblijfskosten voor de retraite zijn € 575,- op basis van een eigen kamer met gedeeld sanitair, inclusief maaltijden en programma. Het is ook mogelijk van een appartement gebruik te maken met eigen sanitair. Deze zijn echter beperkt beschikbaar. De prijs bedraagt dan € 650,- Mochten de kosten te hoog voor je zijn, neem gerust contact met ons op, dan kijken we of we daarin iets voor je kunnen betekenen.
Voor gasten die in een jaar een tweede of meerdere retraites boeken geldt een korting van 10%.

Verzorgd door

Deze retraite wordt verzorgd door Marieke Poos en Lotte Peters.

Ferme de la Rochelle

Klink hier voor meer informatie over ferme de la Rochelle

Ferme de la Rochelle – 52400 Serqueux – France
www.fermedelarochelle.fr

Last Modified on 26 juli 2016
Retraîtes